Föreställning:MONSTER

Världskulturmuseet Gymnasiet

Kom och upplev en föreställning av scenkonstgruppen Maran.

Verket tar plats i utställningen Alla ska passa in och rekommenderas från 15 år.

Tillsammans med publiken utforskar skådespelaren hur det känns att inte passa in i samhällets normer. Mörker, ljus, ljud, och mystik vävs samman och effekter från skräckgenren lånas in för att belysa det obehagliga med normaliseringsprocesser. Välkommen till en scenisk upplevelse utanför ramarna.

Välkommen till en föreställning med Maran.

Maran är en fysisk teatergrupp som genom konceptuell scenkonst vill utforska filosofiska och politiska frågor rörande människan. Maran arbetar uteslutande för feminism och alla människors lika värde.

Denna föreställning kommer att spelas under 10 tillfällen i december 2017.

Max antal elever: 30

Lektionslängd: 60 minuter

Inför besöket

Detta är en teaterföreställning. Respektera speltiderna och kom i god tid innan föreställningen börjar.

Information om bokningar

Skolprogram för skolor inom Göteborg bekostas av Göteborgs Kulturförvaltning. Detta gäller för förskolor, grundskolor, gymnasium, SFI-klasser och vuxenstuderande på grund- eller gymnasienivå.

För förskolor, grundskolor, gymnasium, SFI-klasser och vuxenstuderande på grund- eller gymnasienivå som kommer utanför Göteborg kostar ett skolbesök 500 kr.
För universitet, högskolor, vuxenutbildningar, kurser, vidareutbildningar eller andra vuxengrupper t ex föreningar kostar ett besök hos oss 1 600 kr.

I vissa skolprogram ingår det en verkstad, denna har ibland ett tillägg för materialkostnad. Detta står då tydligt preciserat i bokningen. En del skolprogram är förlängda till 90 eller 120 minuter. Dessa innebär också en extrakostnad.

För att boka så behöver du ha en inloggning till vårt bokningssystem. Det får du genom att mejla oss på skolinfo@varldskulturmuseet.se.
Efter besöket fakturerar Världskulturmuseet er eller Göteborgs kulturförvaltning* för ert besök.

Vid avbokning senare än 7 dagar innan aktivitetens genomförande debiteras du 500 kronor. Avboka genom ett mail till skolinfo@varldskulturmuseet.se eller 010- 456 11 78.

Trivselregler

Det finns låsbara skåp där skolgrupper kan förvara sina kläder och väskor gratis.
Lärare ansvarar för gruppen vid besök på egen hand.

Kontakt

Världskulturmuseet

Adress: Södra Vägen 54
412 54 Göteborg

Telefon: 010-456 12 00

E-post: skolinfo@varldskulturmuseet.se

Bokningsinformation: skolinfo@varldskulturmuseet.se


Ansvarig pedagog
Världskulturmuseet
010-456 12 00

Teman: Demokrati och jämställdhet Identitet Normer , etik och värderingar Debatt och diskussion Samhällskunskap Teater och Drama Filosofi