Tillsammans

Världskulturmuseet Förskola - Åk 6

Välkomna att uppleva världen tillsammans!

Upptäck utställningen Tillsammans när museet är stängt. Vi erbjuder din grupp att ha utställningen alldeles för er själva. Ni kan dansa, bråka och bli sams och träna på att förstå varandra.

Vi möter upp din klass och berättar vad utställningen handlar om, sedan får ni upptäcka den på egen hand.

För förskola – max 8 barn.

För låg- och mellanstadiet – max 15 barn.

På grund av rådande situation med Covid-19 har vi pausat vårt ordinarie utbud och erbjuder istället detta skolprogram.

För att boka, besök: https://bokning.varldskulturmuseet.se/?camp=2

Om ni vill besöka utställningen via länk istället för ett fysiskt besök så kan ni mejla till skolinfo@varldskulturmuseet.se.

Om ni vill besöka oss fysiskt så mejla till skolinfo@varldskulturmuseet.se så kan vi försöka hitta en tid åt er ändå.

 

 

Max antal elever: 15

Lektionslängd: 60 minuter

Information om bokningar

På grund av rådande läge med Covid-19 är det viktigt att ni håller avstånd till andra besökare och personal i museet. Vi uppmanar alla grupper att hålla avstånd även till varandra inom museets lokaler. Besök oss helst i halvklass, max 15 elever. Kommer ni i större grupper delar vi er och ni får en varsin museipedagog som leder er. Om ni önskar besöka oss på särskilda tider eller delta i ett skolprogram online istället för ett fysiskt besök så kan ni mejla till skolinfo@varldskulturmuseet.se så ska vi försöka hjälpa er.

Skolprogram för skolor inom Göteborg bekostas under 2020 av Världskulturmuseet. Detta gäller för förskolor, grundskolor, gymnasium, SFI-klasser och vuxenstuderande på grund- eller gymnasienivå och gäller för de program som ligger på denna bokningssida.

För förskolor, grundskolor, gymnasium, SFI-klasser och vuxenstuderande på grund- eller gymnasienivå som kommer utanför Göteborg kostar ett skolbesök 500 kr för ett enkelprogram och 1000 kr för ett dubbelt.
För universitet, högskolor, vuxenutbildningar, kurser, vidareutbildningar eller andra vuxengrupper t ex föreningar kostar ett besök hos oss 1 600 kr.

Det går även att boka ett program via vårt egna bokningssystem men då behöver du ha en egen inloggning. Det får du genom att mejla oss på skolinfo@varldskulturmuseet.se.
Efter besöket fakturerar Världskulturmuseet er för ert besök enligt tariff för besökande skolor utanför Göteborg (se ovan).


På grund av rådande läge med Covid-19 tar vi inte ut någon avgift om ni avbokar med kort varsel. Avboka genom ett mail till skolinfo@varldskulturmuseet.se.

Trivselregler

Det finns låsbara skåp där skolgrupper kan förvara sina kläder och väskor gratis.
Lärare ansvarar för gruppen vid besök på egen hand.

Kontakt

Världskulturmuseet

Adress: Södra Vägen 54
412 54 Göteborg

Telefon: 010-456 12 00

E-post: skolinfo@varldskulturmuseet.se

Bokningsinformation: skolinfo@varldskulturmuseet.se


Ansvarig pedagog
Världskulturmuseet
010-456 12 00

Teman: Identitet Normer , etik och värderingar Geografi Historia Musik Dans och rytmik Konst och bild Arkeologi