Hamstern är borta vt 2016

Stadsbiblioteket Göteborg Förskola

Hamstern är borta!
Följ oss med in i sagans värld på jakt efter hamstern Stoffe. På vägen upptäcker vi allt spännande som finns att göra på stadsbiblioteket vid Götaplatsen. Tillsammans med en av bibliotekets mediepedagoger får er förskolegrupp en lekfull och kreativ visning av böcker och skaparverkstaden. Och när ni går hem har alla barnen med sig en alldeles ny liten vän.

Max antal elever: 12

Lektionslängd: 60 minuter

Inför besöket

Biblioteket öppnar kl. 9.00 innan lektionen börjar finns tid att hänga av sig.
Om ni vill låna behöver ni ha bibliotekskort. Bibliotekskort fås lättast på närmaste stadsdelsbibliotek eller i förväg på Stadsbiblioteket. Endast ett besök per grupp och år.
Välkomna!

Information om bokningar

Lektionen är kostnadsfri för skolor inom Göteborgs Stad. För skolor/grupper utanför Göteborgs Stad är avgiften 350 kr för en lektion och 600 kr för en dubbellektion.

Blir du tvungen att avboka lektionen, måste det göras minst 8 dagar innan lektionstillfället, annars debiteras 500 kr för uteblivet besök. Detta för att så många skolor som möjligt skall få chansen att utnyttja museilektionerna. Avbokning sker genom att du per e-post kontaktar ansvarig pedagog.

Ditt tillfälle är bokat först när du mottagit en bokningsbekräftelse. Detta sker när museet godkänt din förfrågan. Detta kan i vissa fall ta några dagar.

Kontakt

Stadsbiblioteket Göteborg

Adress: Götaplatsen 3
Göteborg

Telefon: 031-368 33 00

E-post: anna.hedlund@kultur.goteborg.se

Bokningsinformation: anna.hedlund@kultur.goteborg.se


Ansvarig pedagog
Anna Hedlund
031-368 33 71

Teman: Litteratur