När prinsessor vaknar om natten – Förskolan vt15

Stadsbiblioteket Göteborg Förskola

Följ med på ett riktigt sagoäventyr där du får träffa både prinsessor och skelett. Finns det verkligen ett troll i bibliotekets källare, varför har vaktmästaren tappat byxorna? Kom hit och upplev biblioteket på ett roligt och annorlunda sätt.

Vi bjuder i barn i åldern 4-6 år till ett sagoäventyr som tar sin början i vårt fina berättarrum Tellus och avslutas med eget gestaltande i vårt workshop rum, på vägen träffar vi sagans figurer och upptäcker biblioteket och alla bokskatter och på ett annorlunda sätt.

 

 

Max antal elever: 10

Lektionslängd: 60 minuter

Inför besöket

Välkommen, Biblioteket öppnar kl 9, innan lektionen börjar finns tid att hänga av sig.

Information om bokningar

Lektionen är kostnadsfri för skolor inom Göteborgs Stad. För skolor/grupper utanför Göteborgs Stad är avgiften 350 kr för en lektion och 600 kr för en dubbellektion.

Blir du tvungen att avboka lektionen, måste det göras minst 8 dagar innan lektionstillfället, annars debiteras 500 kr för uteblivet besök. Detta för att så många skolor som möjligt skall få chansen att utnyttja museilektionerna. Avbokning sker genom att du per e-post kontaktar ansvarig pedagog.

Ditt tillfälle är bokat först när du mottagit en bokningsbekräftelse. Detta sker när museet godkänt din förfrågan. Detta kan i vissa fall ta några dagar.

Kontakt

Stadsbiblioteket Göteborg

Adress: Götaplatsen 3
Göteborg

Telefon: 031-368 33 00

E-post: anna.hedlund@kultur.goteborg.se

Bokningsinformation: anna.hedlund@kultur.goteborg.se


Ansvarig pedagog
Anna Hedlund
031-368 33 71