När prinsessor vaknar om natten – Förskola ht 15

Stadsbiblioteket Göteborg Förskola

När prinsessor vaknar om natten – Förskola

Följ med på ett riktigt sagoäventyr där du får träffa både prinsessor och skelett. Finns det verkligen ett troll i bibliotekets källare, varför har vaktmästaren tappat byxorna? Kom hit och upplev biblioteket på ett roligt och annorlunda sätt. Vi bjuder i barn i åldern 4-6 år till ett sagoäventyr som tar sin början i vårt fina berättarrum Tellus. Avslutningen bestämmer ni själva. Antingen med eget gestaltande i vårt workshop rum, vi bistår med papper och pennor eller i minibiblioteket där ni lånar egna böcker att ta med till er förskola. Men innan dess hinner vi träffa sagans figurer och upptäcker biblioteket och alla bokskatter och på ett kul och annorlunda sätt.

Max antal elever: 12

Lektionslängd: 40 minuter

Inför besöket

Välkommen, Biblioteket öppnar kl 9.00, innan lektionen börjar finns tid att hänga av sig.

Information om bokningar

Lektionen är kostnadsfri för skolor inom Göteborgs Stad. För skolor/grupper utanför Göteborgs Stad är avgiften 350 kr för en lektion och 600 kr för en dubbellektion.

Blir du tvungen att avboka lektionen, måste det göras minst 8 dagar innan lektionstillfället, annars debiteras 500 kr för uteblivet besök. Detta för att så många skolor som möjligt skall få chansen att utnyttja museilektionerna. Avbokning sker genom att du per e-post kontaktar ansvarig pedagog.

Ditt tillfälle är bokat först när du mottagit en bokningsbekräftelse. Detta sker när museet godkänt din förfrågan. Detta kan i vissa fall ta några dagar.

Kontakt

Stadsbiblioteket Göteborg

Adress: Götaplatsen 3
Göteborg

Telefon: 031-368 33 00

E-post: anna.hedlund@kultur.goteborg.se

Bokningsinformation: anna.hedlund@kultur.goteborg.se


Ansvarig pedagog
Anna Hedlund
031-368 33 71