När böcker blir levande vt-2016

Stadsbiblioteket Göteborg Åk 4 - Åk 6

Trollkarlar, dagböcker och amuletter. Kärlek, roligt eller spännande, talbok eller lättläst. Det finns en bok för alla. Det gäller bara att hitta rätt! Är ni nyfikna på vad man kan göra på barnavdelningen? Kom på ett besök!

I samband med besöket tipsar vi om böcker genom att låta er uppleva dem med alla sinnen. Vi utgår från årets böcker i Barnbokskatalogen.

 

Observera att denna lektion endast är bokningsbar för skolor inom Göteborg.

Max antal elever: 30

Lektionslängd: 60 minuter

Inför besöket

Välkommen, Biblioteket öppnar kl. 9.00 innan lektionen börjar finns tid att hänga av sig.
Om ni vill låna behöver ni ha bibliotekskort. Bibliotekskort fås lättast på närmaste stadsdelsbibliotek eller i förväg på Stadsbiblioteket.

Information om bokningar

Lektionen är kostnadsfri för skolor inom Göteborgs Stad. För skolor/grupper utanför Göteborgs Stad är avgiften 350 kr för en lektion och 600 kr för en dubbellektion.

Blir du tvungen att avboka lektionen, måste det göras minst 8 dagar innan lektionstillfället, annars debiteras 500 kr för uteblivet besök. Detta för att så många skolor som möjligt skall få chansen att utnyttja museilektionerna. Avbokning sker genom att du per e-post kontaktar ansvarig pedagog.

Ditt tillfälle är bokat först när du mottagit en bokningsbekräftelse. Detta sker när museet godkänt din förfrågan. Detta kan i vissa fall ta några dagar.

Kontakt

Stadsbiblioteket Göteborg

Adress: Götaplatsen 3
Göteborg

Telefon: 031-368 33 00

E-post: anna.hedlund@kultur.goteborg.se

Bokningsinformation: anna.hedlund@kultur.goteborg.se


Ansvarig pedagog
Anna Hedlund
031-368 33 71