Följ med på skattjakt i Angered

Stadens Rum Förskola - Förskoleklass

Tillsammans upptäcker vi vår omgivning genom att gå på skattjakt. Till hjälp får var och en en enkel karta som på ett roligt och pedagogiskt sätt leder oss till spännande platser och föremål runt omkring oss. Ett sätt för barn att få upp ögonen för vad som finns och pågår omkring dem, kanske ett första möte med en karta. Staden är full av symboler och saker som är till för någonting. Vi letar, upptäcker och funderar.

 

Denna lektion är förbokad.

 

 

Max antal elever: 15

Lektionslängd: 60 minuter

Information om bokningar

Lektionen är kostnadsfri för skolor inom Göteborgs Stad. För skolor/grupper utanför Göteborgs Stad är avgiften 350 kr för en lektion och 600 kr för en dubbellektion.

Blir du tvungen att avboka lektionen, måste det göras minst 8 dagar innan lektionstillfället, annars debiteras 500 kr för uteblivet besök. Detta för att så många skolor som möjligt skall få chansen att utnyttja museilektionerna. Avbokning sker genom att du per e-post kontaktar ansvarig pedagog.

Ditt tillfälle är bokat först när du mottagit en bokningsbekräftelse. Detta sker när museet godkänt din förfrågan. Detta kan i vissa fall ta några dagar.

Kontakt

Stadens Rum

Adress:

Telefon: 031-368 32 75

E-post: lars.jonsson@kultur.goteborg.se

Bokningsinformation: lars.jonsson@kultur.goteborg.se


Ansvarig pedagog
Sofia Park
0731-41 56 81

Teman: Grupparbete/övning Workshop Geografi Samhällskunskap Utomhus