Påverka utemiljön & innehåll för Kulturhus Backaplan – Din åsikt blir en del av ett offentligt konstverk!

Stadens Rum Åk 1 - Gymnasiet

Denna lektion är fullbokad.

-Vad behövs för att alla skall känna sig välkomna till ett kulturhus och vad är kultur egentligen? -Hur skulle du vilja använda ett kulturhus? -Hur skulle miljön se ut, på insidan och utsidan, för att du skulle vilja gå dit?

Under två tillfällen undersöker vi frågeställningar, plats och möjligheter för Kulturhus Backaplan tillsammans med konstnären Monique Wernhamn. Elevernas tankar och idéer blir en del av ett offentligt konstverk i området och fungerar som underlag för Park och naturförvaltningens fortsatta planering och utveckling av av miljön runtomkring.

 

Max antal elever: 30

Lektionslängd: 90 minuter

Inför besöket

Lektionen äger rum under två tillfällen både inomhus och utomhus.

Lektion 1 samlingsplats: utanför pressbyrån på Hjalmar Brantingsplatsen.

Lektion 2 samlingsplats: Actionhallen Backavägen 6.

Information om bokningar

Lektionen är kostnadsfri för skolor inom Göteborgs Stad. För skolor/grupper utanför Göteborgs Stad är avgiften 350 kr för en lektion och 600 kr för en dubbellektion.

Blir du tvungen att avboka lektionen, måste det göras minst 8 dagar innan lektionstillfället, annars debiteras 500 kr för uteblivet besök. Detta för att så många skolor som möjligt skall få chansen att utnyttja museilektionerna. Avbokning sker genom att du per e-post kontaktar ansvarig pedagog.

Ditt tillfälle är bokat först när du mottagit en bokningsbekräftelse. Detta sker när museet godkänt din förfrågan. Detta kan i vissa fall ta några dagar.

Kontakt

Stadens Rum

Adress:

Telefon: 031-368 32 75

E-post: lars.jonsson@kultur.goteborg.se

Bokningsinformation: lars.jonsson@kultur.goteborg.se


Ansvarig pedagog
Monique Wernhamn
0736-38 68 59

Teman: Identitet Miljö och hållbar utveckling Workshop Utomhus