Skapa din egna rymd av papper

Stadens Rum Åk 1 - Åk 4

Du har säkert någon gång försökt att vika ett flygplan eller en loppa av ett papper. Att vika papper på detta vis är en japansk konstform som kalls Origami. Under Angelica Sollanders ledning får du möjligheten att lära dig förvandla platta papper till nya fantastiska former.

 

Lektionen är ett samarbete med Slottskogsobservatoriet och genomförs i två steg. Först bokas ett lektionstillfälle på ”Vi i rymden” på Slottskogsobservatoriet, därefter denna lektion i papperskonst på Botaniska Trädgården.

 

 

 

Max antal elever: 30

Lektionslängd: 60 minuter

Inför besöket

Vi möts vid entrén i Botaniska trädgården.

Information om bokningar

Lektionen är kostnadsfri för skolor inom Göteborgs Stad. För skolor/grupper utanför Göteborgs Stad är avgiften 350 kr för en lektion och 600 kr för en dubbellektion.

Blir du tvungen att avboka lektionen, måste det göras minst 8 dagar innan lektionstillfället, annars debiteras 500 kr för uteblivet besök. Detta för att så många skolor som möjligt skall få chansen att utnyttja museilektionerna. Avbokning sker genom att du per e-post kontaktar ansvarig pedagog.

Ditt tillfälle är bokat först när du mottagit en bokningsbekräftelse. Detta sker när museet godkänt din förfrågan. Detta kan i vissa fall ta några dagar.

Kontakt

Stadens Rum

Adress:

Telefon: 031-368 32 75

E-post: lars.jonsson@kultur.goteborg.se

Bokningsinformation: lars.jonsson@kultur.goteborg.se


Ansvarig pedagog
Angelica Sollander
0709-35 06 58

Teman: Skapande verkstad Workshop Matematik Konst och bild Rymden Slöjd och Konsthantverk